Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur skulle en cyniker kunna uppfatta prövningarnas värde?


återigen om Diogenes och Alexander

jag kan inte
acceptera att
Du skymmer solen

men jag förstår
varför Du
fäller tårar




Fri vers av Bengt VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2010-08-15 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP