Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hörde en liten men stark röst


Hallå

en vit hand
blont hår
en liten men stark röst
som ropar HALLÅ

Det fyllde mig med ny energi

och fick alla tankar på uppbrott
att fara sin väg

Jag stannar




Fri vers av Maiah VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-16 05:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP