Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blev inbjuden för min ängels skull


Min följeslagare

Det har jag
aldrig tänkt på

men jag kanske
kan vara min

ängels
följeslagare




Fri vers av Bengt VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-16 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP