http://www.youtube.com/watch?v=P_uBQ9jvAZU&feature=related  -  "Ghost"
and so It will Be. But 'Autumn'; Time for them big moons.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=P_uBQ9jvAZU&feature=related  -  "Ghost"
and so It will Be. But 'Autumn'; Time for them big moons.




alltid höst

 

*

 

leva livet

när livet levs med ögon

framåt

minnet bakåt drömmar inåt

 

fötter

nedåt huvud uppåt vilja utåt fram

 

mot slutet

målet målet nå

 

let me or someone else just go

 

vårt vi kan inget mera få

än så

än så en sista famn

 

 

hur kan man gå

hur kan man nå

 

kan man liv när död tycks skreva

sina skötens blackfotsblad

 

är sommar vinters vår, den skeva

är vår en höst för andra blad

 

var höst

var sommarns dag för svår

 

var vårt det fall likt sista stad

i krigets närhet, rösters all

 

 

då alltid alltid höst

when seasons live

 

to fall

 

då alltid alltid höst

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-16 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri