Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnus letade förgäves i Fjäll-kartan!




19/8: Namnsdagslimerick till Magnus och Måns

 

I skogarna kring Arjeplog

sa Magnus till Måns "Sicket knog

att finna en jänta

med tillgänglig glänta."

Men Måns bara nicka' och log.

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-19 08:55

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Som innehavare av namnet Magnus bockar och bugar jag för denna lustiga hyllning!
2010-08-19

  walborg
Fy på den som trodde något annat.
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP