Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan är halv elva och utanför mitt fönster spelar träden trummor i vinden

Utanför min sovrumsdörr skriks det
Igen
Det skriks alltid häromkring nuförtiden

Lillebror mår inte bra
Lillebror går igenom en jobbig period just nu
Lillebror har ADHD
Lillebror kan inte hantera stressen
Lillebror är deprimerad
Lillebror gör mamma deprimerad
Lillebror gör pappa arg

De skriker på varandra
Med varandra
För varandra

Lillebror längtar tills han fyller 18 och kan flytta hemifrån
Mamma gråter
Lillebror gråter, fast han vill egentligen inte visa det
Pappa skriker lite mer, han är sårad
Lillebror vill träffa sina vänner, behöver pengar
Mamma vill att lillebror ska göra sina läxor, hjälpa till hemma, klippa gräsmattan
Pappa vill att lillebror ska lyda mamma
Lillbror vill gå sin egen väg, vill vara vuxen
Mamma vill att lillebror ska vara rädd om sig
Pappa vill att lillebror ska följa reglerna

Lillebror vill inte följa reglerna
Lillebror är självisk
Lillebror tar mediciner
Mamma skyller på ADHDn
Pappa håller mammas hand

Lillebror skriker
De skriker allihop

Lillasyster sover på ovanvåningen
Sover, eller gömmer sig
Jag
ska upp tidigt och jobba i morgon
Borde sova nu
men kan inte
för allt oväsen



Klockan är halv elva och utanför mitt fönster spelar träden trummor i vinden
Utanför min sovrumsdörr
skriks det fortfarande




Fri vers av Knasboll
Läst 263 gånger
Publicerad 2010-08-19 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knasboll