Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
the hairdresser, Berthe Morisot 1894 http://www.artilim.com/artist/morisot-berthe/ http://sv.wikipedia.org/wiki/Berthe_Morisot


Varsamma

unga mjuka
varsamma
ömsinta
händer
resoluta

I mitt hår
och dess botten

Masserar
i vatten
Balsamerar
knådar

Länge

Sköljer
ur
torkar
Varligt
Frågar hur
Svarar jag
Talar vänliga
frågor till mig

Ansar lagom
Omsorgsfullt
Blåser torrt
och varmt
Lockar
lockar
upp

Jag tror
hon förstår
Jag kommer
komma
åter







Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-21 18:17



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Give me a head with hair, long beautiful hair
Shining, gleaming, streaming, flaxen, waxen
Give me down to there, hair, shoulder length or longer
Here baby, there, momma, everywhere, daddy, daddy

Hair, flow it, show it
Long as God can grow, my hair

=)

Be well,
LPWJ
2010-08-21

  karenina VIP
underbart att bli ompysslad
2010-08-21

  Gunnar Hilén VIP
känner händerna...
2010-08-21

  Johan Bergstjärna
Skön dikt om skön omvårdnad.
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)