Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*mossbetraktan underifrån äntligen* - lavars liv in real




skogssvajhaiku

 

*

samlare på tid

svamlare gamlare än

tiden kan avgöra

*

hammare stammare på

varannan vokals vingel

versals pubrunda

*

rundare sundare väg

mot skogar med vilda djur

en våg primärsökt

*

blev en dubbeldos

av behornad fantoms smil

knäad i förtid

*

vinglar vidare

i mossar och mörk skugga

ser svanar rugga

*

myrkant; sitta ner

slå dank slå avigt liv väck

dopp i liljors tjärn

*

ekar över berg

korp och lom i samspelssång

dyk med mig, vacker

*

 

 

dyk med mig vacker

 

 

*

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-21 17:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En härlig haiku, den passar mig!


När det gäller naturen; skogar, mossar, lavar, myrar,
djurliv m.m. då är jag med ...


Hälsn. Ann
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri