Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min process


LIVET RINNER IVÄG


Ibland tycks livet rinna iväg utan att jag hinner
med att vara närvarande men när jag tar hand
om mig själv och mina behov då mår jag bra

det finns tomrum som är svåra att fylla i mitt liv
varför fick jag livet så många varför jag brinner
av känslor jag brinner av smärta jag brinner av
kontroll

det lilla barnet inom mig ropar snälla ta hand om
mig för jag är så trött och orkar inte själv många
timmar många sekunder och minuter av mitt liv ser
jag bortom nu har jag rätt att kräva ett bra liv i svåra
stunder då jag ringer min gamla mor som inget tycks vara
bra med det gör ont att höra men vad ska jag göra jag har
slagits för mitt liv ska jag även slåss för hennes liv och hälsa
är det mitt ansvar som en vuxen dotter har inom mig vet jag
att jag har ett eget liv att ta hand om det är mitt liv det handlar
om ändå ser jag speglingar i mig själv när jag hör hennes oförmåga
att be om hjälp men hon måste hjälpa sig själv precis som jag alltid har
gjort själv människans krafter är större än hon tror vi kan påverka våra
liv men medans så¨är livet en resa att upptäcka känna skratta gråta älska
förlåta försonas bli älskad ansvar smärta förpliktelser jag vill älska mig själv
villkorslöst det hjälper mig min högre makt med när jag släpper taget då kommer lösningen




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-21 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen