Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord från ikväll när jag hade mitt barnbarn sovande på min axel


Barnet i min famn

Jag har ett litet barn i min famn
Nima ska bli hennes namn

Känner hennes varma hud mot min kind
och hennes andetag som en liten vind...

Detta lilla barn känns som en skänk ifrån ovan
Den absolut bästa gåvan






Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-21 22:32



Bookmark and Share


  Amorina
Hennes andetag som en liten vind... så vackert!
2010-08-22

  stefan.g
Härligt!
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson