Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Processer uppbrott från det förflutna


INNERSTA SVARTLILA KÄRNAN




Djupt vatten rör sig min själ smärtan borrar sig rakt in i medelpunkten
av min kropp

cirklar rör sig runt mig det är livet som snurrar i glada färger ytterst närmar
sig kärnan av svartlila

min smärta bryter sig in som en inbrottstjuv om natten falsk listig och vek
rör den vid mig jagad

min kropp och jag talar inte samma språk när fröken ångest patruller ar över
min själ och kropp

i mina tankar blir jag jagade men jag kan inte längre springa fast jag så gärna
vill springa till världens ände

ensam svag övergiven full av känslor jag inte kan separera ifrån varandra längre då vaknar oron

ge mig styrkan att leva fullt ut igen ge mig kraften att leva ett rikt liv där jag kan få spränga gränser

låt mig slippa tänka på dom som födde och skapade mig låt mig få stå på egna ben utan rädsla

låt mig skapa mitt eget liv låt mig inte påverkas av det förflutna längre låt mig
bli en hel människa

skär av banden så binder mig ännu så hårt känner hur mitt liv pulserar i takt
låt mig explodera nu




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-24 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen