Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När sanningen måste fram

Jag har insett
Efter att ha varit ifrån dig
En hel helg 
Inte smsat, inte ringt
Att jag inte tycker om dig
På DET sättet

Jag blundade för sanningen
Då jag för en gångs skull
Var lycklig och kär
Eller jag trodde 
Att jag var kär 
Men det enda var
Att jag slapp ångesten,
Behövde inte skära sönder mig
För att må bra,
Behövde inte tänka på
Hur mycket jag vill dö.

Nu när du fått känslor för mig
Undrar jag 
Hur jag ska kunna berätta
Sanningen för dig
Utan att det tar för hårt
Och att jag inte krånglar till det

Varför? Kommer du säkert fråga
Enklaste svaret är 
Också de svåraste
Jag tycker inte om dig längre.. 




Fri vers av Stina Jonsson
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-24 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stina Jonsson
Stina Jonsson