Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm


Himlen är mörk
Det knakar runt husknuten
Trädkronan gungar i vinden
Det lösa bladet dansar över gräset
Fågeln glider på sina breda vingar,
tappar ibland luft likt en drake
och gör en djupdykning ner mot land




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 450 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-25 18:01



Bookmark and Share


  Amorina
Vackert!
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson