Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begäret du mig gett..

Morgonen gryr..dimman har lättat..mig har du mättat.. totalt tillfreds..

Solens första strålar..guld på väggen målar..livskraft fyller mig..

Dagen den har vaknat..ännu ej jag saknat..det som natten gett..

Du har fyllt mitt sinne..kropp och så mitt minne..allt känns underbart..

Snart allt åter vaknar..allt igen jag saknar..begäret som du gav..




Fri vers av passionsblomman
Läst 502 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-26 07:36



Bookmark and Share


  pixiee
åh. så vackert.
2010-11-04

  PPQ
kanske bland det mest poetiska du skrivit
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman