Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 28/4 2010. En kamp mot ätstörningarna.


Ta livet av en kärlek som tar livet av mig

Det är dags nu
säger dom.
Det är dags att släppa taget nu
upprepar dom
Jag kan inte
kvider jag
Jo då
du kan
fösöker dom

Men nej. Jag kan inte.
Jag vet inte hur man gör.

Jag vet inte
hur man tar livet av en kärlek
som tar livet av mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av kaosflicka
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-26 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaosflicka
kaosflicka