Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner bara för detta...


En hyllning till ORDEN !

ORDEN
tar vi och använder
vi brukar dem
och missbrukar dem
vi njuter av dem
vi utvecklar dem

ORDEN
bara kommer över oss
översköljer oss
inkorporerar oss
ibland som "tomtebloss"
ett och annat blir en "kloss"
som, t ex, koloss (!)

ORDEN
de undersköna
de evigt gröna
de som oss belöna
t o m oss avlöna

ORDEN
vill vi aldrig mista
en oändlig lista
till det allra sista
kanske ordet:"Kista"......

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-28 20:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och då menar vi inte stockholmsförorten Kista...

Ja, i begynnelsen var Ordet.
2010-08-28

  lilla t
en mästare vid smedjan! Tack för denna, behålls!
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska