Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MISSBRUKETS TVÅNG


Funderar här i natten om varför jag och många andra tvingas in i tvång som blir
till missbruk som äter och gräver en djupt in i själens svartaste ställe det är bara
att fylla på så slipper vi känna nått alls därinne i det bottenlösa havet simmar fröken
tvång och ångest som hon fruktar så. Det är då hon går till ytterligheter för att gömma sig i sin vanliga vrå av förnekelse av sina känslor det är då hon vänder upp och ned på dagarna och äter dåligt på dagen och sen bullar hon i sig mera framåt kvällens timmar ändå tänker hon att jag är inte värd att äta jag ska inget ha så då hon väntar växer hennes hunger till hets och magen känns som en stor ballong när hon nått sin kvot hon är fylld men med vad ? hon bannar sig själv igen att hon inte klarar att leva normalt och fylla sina normala behov hon är vilse i sin kropp och sin själs behov hon har ingen inre klocka längre hon bara gör när andan faller på vägrar inrätta sig efter regler och rutiner istället ställer hon sig på klippavsatsen och skriker ut sin sorg och vrede om varför hon just skulle slukas av detta tvång i livet. Medans så kommer skammen upp för det finns mera skit att dra upp som hon inte fixar i sitt liv hon lurar sig själv gång på gång när samma misstag görs vem ska fylla mitt liv med liv frågar hon sig i sin spegel för hon är så innerligt ledsen att vara ensamen i livet utan en livskamrat vid sin sida var dag. Det finns saker hon njuter av musiken är balsam för hennes sköra själ den vandrar varje dag vid hennes sida hon lyssnar och känner in så vacker och underbart det klingar av instrumentens toner och sångens röst då får hon en stunda av ro att njuta av. Sen kommer tankarna igen om relationer föräldrar som svek när hon var ett barn och hur hon som vuxen inte vet hur hon ska förhålla sig till alla dessa känslor som kommer upp när hon fejsar dem rakt i sitt ansikte hon vill släppa helt taget om sin ursprungsfamilj slippa känna skammen skulden sorgen över-givenheten självömkan om förlusterna istället för vinsterna . Sluter ögonen och drömmer mig bort till ett annat land som kallas sammarkand där hon kan springa på gröna ängar och doppa fötterna i havet höra hur vågorna slår in mot strandkanten gå längs stranden i den mjuka sanden och göra fotavtryck av livet.




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-29 00:32



Bookmark and Share


  kärleks ängel
stark o fina känslor !tack för du delar med dig!!!
2010-09-05

  yta
väldigt bra beskrivet igen kännande.
2010-08-30

  Suzy med punkterna
Starkt och ärligt skrivet, mycket bra
2010-08-29

  anits VIP
Mycket fint skrivet och delvis
igenkännande
2010-08-29

  Anna*
Här har du fångat essensen av missbruk och känslor på ett så suveränt sätt med en så fin avslutning att jag bokmärker
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen