Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg ingenting till mig

När du inte varit här
Är det så lätt att säga
Alla ord du sagt till mig

Men inget ord,
Ingen åsikt
Ingenting
Kan hjälpa mig 
Ur det här
Det är mig allt hänger på 
Och jag vet det

Trots detta kan jag inte
Kan inte lirka mig ur det,
Rakbladet har redan fångat mig
Fångat mig i det vassa greppet
Där varje steg skär allt djupare 




Fri vers (Fri form) av Stina Jonsson
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-31 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stina Jonsson
Stina Jonsson