Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi




Så strider vi
människobarn
i tidens frusna timmar

för kärleken
för livet
för
döden....

Bs-05




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-22 20:16



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Sannerligen lever vi i tidens fusna timmar, gillar bilden av den kalla tiden.
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg