Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig haft så ont i själen

Det gjorde ondare i själen
Och ångesten trängde på
Behövde lindring och
Rakbladet hjälpte som vanligt
Blodet forsade nerför benet,
Vattnet färgades rött
Och fullt med sår

Det här kommer inte läka 
Lika fort som dom andra gångerna
Djupet på såren ska vi
Inte ena tala om

Inte mått så dåligt 
Som jag gör nu..




Fri vers (Fri form) av Stina Jonsson
Läst 272 gånger
Publicerad 2010-08-31 21:49



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Känslan tränger igenom texten och man kan ta på ångsten.
Starkt och avskalat
AE
2010-08-31

    ej medlem längre
Naket, , , , berör djupt..
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Stina Jonsson
Stina Jonsson