Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN KVINNAS LUST

Skälver inombords
mitt inre centrum
kvinnan inom mig
brinner heta glödar

det finns inget som
dövar min kropps
hungriga längtan
efter två kroppar
som brinner i takt

jag behåller min
självkontroll hårt
river inga murar i
hela världen fastän
hela min kropp vibrerar
av lust och åtråns eld

kyss mig vacker idag
kyss mig hel i själen
rör vid mig med dina
händer som bränner
under min huds längtan

älska mig vacker i natt
älska mig imorgonens ljus
inget annat är viktigare än
att du såg mig,
idag




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-31 23:23



Bookmark and Share


  kärleks ängel
underbar slut!! det viktigast i en kvinnas lust!
2010-09-01

  PPQ
näst sista stycken är enormt bra...det lyfter hela texten
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen