Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTENS FÖRSTA EPOS

vill du hitta mitt hjärta

så leta nära havet

vill du höra dess slag

så lyssna i bränningars dån

vill du gästa min farkost

så sök på oceanen

det är snäckornas sång som

spelas på min grammofon

 

 

vill du söka mitt sinne

så sök på de öppna fälten

sök på ängar och vidder

i skogar och på berg

i mitt hjärta huserar

den sjungande sjömanshjälten

där finns glödröda rosor

och himmel som skiftar färg

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  1/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 640 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2010-09-01 17:56



Bookmark and Share


  Anna*
Suveränt skaldat som förtjänar en hel hop med stjärnor =0) Bokmärker
2010-12-07

  Lotti
Får mej osökt att tänka på Tomas breven och du ska finna mej där.........
2010-12-06

    ej medlem längre
underbart skriftat Larz
sparas
2010-12-06

  * MARY *
vad vackert !!
2010-09-07

  Anders Nordlander VIP
vackert Larz!
2010-09-02

  Betlehemsstjärnan VIP
Men det här blir nog en av mina favoriter av dig ett tag....så oerhört vacker och känslig...vackert språk, bilder av himmelen för mig. För mig är den här det vackraste jag läst på mycket länge//B
2010-09-01

    sajo
Dina ord får mig att längta till havet och värmen.

Gillar texten. Applåder i massor.
2010-09-01

  Ezmeralda VIP
Hej!
En mycket stark text.
Många känslor och en längtan.
Kram
2010-09-01

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2010-09-01

  Måna N. Berger
Att ditt hjärta finns hos havet har jag förstått, och det är mäktigt! Vacker dikt!
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP