Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅTERVÄNDER ALLTID

återvänder alltid

vänder alltid åter

återvänder alltid

skriver, kanske gråter

tårar borde falla

här på dessa hällar

tårar borde spillas

för förspillda kvällar

blanda sig med saltet

bottenhavets sälta

murar borde rämna

ismassiven smälta

återvänder alltid

kommer jämt tillbaka

i en hård och kall tid

skulle brasor spraka

skulle vingar lyfta

sinnet över fronten

ville jag se andra

sidan horisonten

 

 

LARZ GUSTAFSSON   4/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-04 19:11



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Bedårande fint
2010-09-05

  Line W
Så fantastiskt vackert!! Kram :)
2010-09-05

  mare VIP
Låter hoppfullt på slutet..
2010-09-05

  anits VIP
Vemodigt och mycket vackert
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP