Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


rönnbärstid




att minnas i november

att se solen i gulögat

utan att blinka

himlens valv: blott blått

kvardröjande sommarfragment

mognande rönnbär




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2010-09-06 09:19



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, det är en färggrann tid då vi ska se vad vi vill ha med oss i tider som kommer. Så det är en högaktuell text på flera plan =0)
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP