Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tid

Jag ser dig le
som ett skydd
av nonchalans
och besvikelse

Jag ser igenom
din sköld
jag läser
dina ögon
och tolkar
din röst

I evighet var inte meningen
för en stund var vi där
tätt tillsammans
tills tiden sa ifrån
Då ingenting
var menat att ske

Det ingen kan styra
när själar växer
åt olika håll




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-06 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen