Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BAKÅTSTRÄVAN

septembersol

bakom molnmassiv

en smågrå dag

i ett färgstarkt liv

en skönhetstävling

och blodet brann

de var så vackra

att alla vann

 

jag hoppas molntäcket

spricker snart

att ljus får lysa

så jag ser klart

en del förlustar sig

ohejdat

och andra föds till

en ändlös natt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   10/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-10 21:57



Bookmark and Share


  mare VIP
Livets olika lott..
2010-09-11

  anits VIP
Mycket vackert
2010-09-10

  Måna N. Berger
Man anar ändå liv och färger bakkom molnmassiven..
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP