Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medaljerna

Mitt liv
är ett hav
av gyllene medaljer

som alla har sin
baksida




Fri vers av Bengt VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-11 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP