Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS LAND

 

flödena från livets land

når mig redan här

som en ström som väller fram

som en våg som bär

glädjekällan bottenlös

sinar aldrig ut

och i livets land tar glädjen

aldrig nånsin slut

LARZ GUSTAFSSON 11/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-11 22:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart vackra rader
2010-09-12

  mare VIP
Vilket fantastiskt ställe :)
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP