Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sagor som aldrig hänt

landar i landet
hamnar vid en hamn
ingen hiss i det hisnande djupet
inget ankare förankrar
bottnar inte

tvivlet, tvivlet!
förgjorde barmhärtigheten
jag är inte hertig
över denna min barm

bär ett kors av en kärlek
som jag inte kunde ta emot
bär detta kärlekshål ända till Golgata
vad vet jag

rotlöst historielös, här
ny som en början, här
fast att allt jag är
är historier

sagor som aldrig hänt







Fri vers (Fri form) av SaraT
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-12 13:06



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
riktigt bra
starkt
slut
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

SaraT