Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alla

Stilla duggregn
medan bladen gulnar
vinden blir kallare

Men mitt hjärta
är fortfarande varmt
av kärleken
som var
och kärleken som finns
omkring oss alla

Bara vi vågar
ta emot
Sträcka ut en hand
Känna efter

Kärlek omger oss
i "det osynliga"
och finns för oss alla




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-12 14:54



Bookmark and Share


  aol
underbar poesi så önskar man
2010-09-19

  Lady Alassa
Mycket värd att läsa.
Med endast tre korta rader fångas höstkänslan, man känner hur kylan kryper in på kroppen.
Att i det läget tala så varmt om kärleken är vågat men här mycket övertygande.
Förträfflig höst- och kärleksdikt.
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen