Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fråga




varför

varför

är därför ditt svar

när redan mitt varför

 

 

 

var svaret?

 

frågan som plågar

är ju

 

 

svaret vi söker...




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-17 13:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vad klokt det låter
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP