Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det cyanblåa lyser starker under ytan...


Det borde vara svmp tider nu!

det är inte
alltid som
de ståtligaste
fruktkropparna
omgärdas av
bra mycel

Tänk på det
när Du röstar!




Fri vers av Bengt VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-18 11:40



Bookmark and Share


  Anna*
Så sant :-) god liknelse
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP