Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
redigerad...orkar nån...


Recept på kärleksmums




Heta kyssar - ett skålpund
som grund

en bit av ditt hjärta
och ett uns av smärta

blanda i smeten
för hållbarheten

socker och salt - ös på
låt sen stå
en timma eller två

lägg i en skopa vett
och mycket fett

strö över lite myspys
och smårys

ett kilo ungefär
ger bra karaktär

häll i rött vin
och adrenalin

flera skäppor åtrå
vill jag föreslå

vispa länge och intensivt
relativt

krydda med vitterlek
smörj en form o stek

späd med vatten
låt svalna över natten

färdig och klar
helt underbar

testa på gubben
han vill ha dig på stubben


Bs-05










Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-24 20:15



Bookmark and Share


    Saulus
Kan man få en kopia på din kokbok?
2009-06-18

  Anders P VIP
Ja det sägs ju att vägen till mannens hjärta går via magen!
2005-11-24

  rebecca d VIP
jag med.
roligt!
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg