Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara njuter




Jag finns här
bland
tusentals poeter

och bara NJUTER


Bs-05




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-24 20:42



Bookmark and Share


    En klar stjärna
Tänkt att det finns en till som gör det ...so sååå många andra! trots att det har gått så många år !
Det känns helt underbar att vara här ... positivt beroende framkallande ! // Helen
2008-04-12

  Anders P VIP
Visst är det underbart att bada i poesi.
2005-11-24

  Per Rydberg
Som jag då!!!!!
Vi är nog många, tror jag!
2005-11-24

  Cris
Helt rätt!!!!!!!!!!!!!!!!!
2005-11-24

  rebecca d VIP
visst gör man?
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg