Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KULLAGULLA

jag ser dem röra sig

som havet under blusen

svallande, böljande

och lockande till tusen

som pricken över i

på denna ljuva hydda

hav att försjunka i

med salt som enda krydda

ett bollhav med två bollar

buktar under tyget

jag är kapten och går

till botten med fartyget

en farlig lek där allt

jag är blir involverat

förutsägbart men ändå

inte orkestrerat

ville bestiga båda

vågkrönen som rullar

jag kunde offra mycket mer

för dessa kullar

 

 

LARZ GUSTAFSSON    20/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-20 18:28



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra diktat...
2010-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Inte så länge hon sköter sin hygien.
Men detta handlar inte om den litterära figuren.
2010-09-20

    Ken Cassel
Ja, Kullagulla är det inget fel på
Inga flugor på henne

Mvh
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP