Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om di små å den store ståtlige ledarens planetliknande hjässa. Redan för snart 20 år sedan förordade Moderatledaren ett tvåparti system i Sverige. hå-hå


Den sammetsögdes tunga hjässa

de har funnits där
länge
och har en annan
genealogi
deras hängivenhet är
outsinlig
ja så stark att de omärkligt
slukas
av den tyngre planetens
massa

slurp!
-så var de bara en




Fri vers av Bengt VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2010-09-22 06:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP