Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi gav varann värme

i en kall tid:


det var det enda

vi hade att ge

varandra.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-07 19:02



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Larz, ja egentligen en rikedom! Mvh S-E
2010-10-07

    Sven-Erik Sköld
Ja, säg det.. Mvh S-E
2010-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Det räcker bra.
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld