Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland gör det ont http://open.spotify.com/track/3GwCM23Ksw9Hb4y4XzIPzh


Blomvingar



Vi lekte en gång, på milslånga stränder
fyllda med äppelträd och kaprifol
Vi räknade blomvingar, älskar
älskar inte

Älskar

Vi byggde oändliga dagar, framtidsplaner
som vilade på dunlätta moln
drickandes flädervin och skratt

Blombladsvingar

Skattjakt förvarade i sandslott
som vi formade i pirriga mungipor
Där ditt leende började

och mitt slutade

Hand i hand vi viskade
hemligeter i vinden
De färdades över rodnade horisonter
hoppade jämfota över fallande
himlakroppar
Samlade önskningar som vi lät simma
i dansande vattenfall

Vi grät när de aldrig slog in

Älskar, älskar inte
Vi fortsatte räkna våra blomvingar

Solen sjönk bakom lättdruckna fantasier
la sig ner för att vila
Vi bäddade ner dagen
drog för kärleksfulla draperier
och blombladsvingar



Älskar


Älskar inte


Älskar





Älskar inte











Fri vers av Baystream
Läst 342 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-09-29 09:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Samlade önskningar som vi lät simma
i dansande vattenfall

Vi grät när de aldrig slog in"



Så vackra ord. Önskar att jag hade skrivit det själv.
2010-10-01

  aol
underbar dikt så innerligt nära hjärtat, tack vännen,
2010-09-30

  blaite
Lättdruckna fantasier. Kalasbra
2010-09-29

  Christin Lederman VIP
Vackert skrivet med stor känsla
2010-09-29

    SoSk
Musiktips gillas! Även din text förstås :)
Skäms för att jag är här => http://open.spotify.com/track/5TMI69d1qbDHE0yk01kkoN

2010-09-29

  Amorina
Underbar kärleksdikt! Jag blir varm av att läsa den! Fint skrivet!
2010-09-29

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så vackert skaldat. =) Bokmärker. =)
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream