Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rivna blad i tusental

Låt tiden stå stilla
i väntans tider
när snön i sin blekhet
vilar tyngdlös
gömd och osynlig

Fragment och lösa delar
som ett majblom i september
bygger tankens högar
redo för vinden

När vi fäller ut våra händer
och blundar för kommande nedfall
som kyler oss bleka
och vackra

Och gömmer vårt ansikte
bakom oskrivna blad
som med vassa kanter
uppenbarar

Att allt är utkast
allt är skuggors dans
allt är rivna blad
i tusental








Fri vers av Litorina
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-01 01:31



Bookmark and Share


  korpfjäder
brutalvackert det här!
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Litorina
Litorina