Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En homage till At the gates


Vid förtvivlans portar



Kan du känna smärtan jag känner ?

Förlorad i en värld jag föraktar
kväljs jag på min tvångsmatade illusion
den växer genom mitt lidande

Slit sönder era själar
medans jag sliter sönder himmelen
Vi kapitulerar inför tomheten

Inga fler gryningar
ni ska få skörda vad ni har sått
Jag ska korsfästa livet självt











Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 545 gånger
Publicerad 2010-10-02 11:43



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Vem har inte velat riva ner himlen - i sin förtvivlan över sakernas tillstånd. Tror jag förstår.
2010-10-03

    ej medlem längre
Uppror! Jag tror mig förstå det.
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström