Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flämta liv

 

 

 

andas andas Älskling andas

kom kom Med mig Med oss

med det som var Med det som är

andas här Där tiden suddas ut

fall fall Och fångas in av hungern i oss

andas andas Flämta mot min hud

fingrar som flätas samman

kroppar som blir till

ett kött En Enda Hel

Ett enda helt

en sanning

en kärlek

två själar som möts

där

 

bortom nu

 

 

kom kom kom

Släpp taget!

Jag tar

emot

dig

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Niara
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-02 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niara
Niara