Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De rika och förmögna

bor i exklusiva hus

i exklusiva

områden


och har sommarhus,

dyra bilar och

segelbåtar


men de som arbetat samman

deras rikedomar har det

ofta enklare.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 126 gånger
Publicerad 2010-10-03 12:55



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Sant! Människans/vår girighet och habegär är också ett faktum, att väga in i sammanhanget, inte minst när det gäller pengar!
2010-10-03

  Larz Gustafsson VIP
Orättfärdighetens strukturer tillåter exploatering och spekulationer.
Det är sådant som kört Island i botten.
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld