Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av de sista orden i Vera Gades Höstvatten vid Vrinnevi:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1185974




... en hund, en man ...

... en hund, en man ...  
vandrar bort i hösten
mot hålet
i väven
som välvts om vår värld

Vem vet deras mål?
Vem vet deras mening?
Måhända
är syftet
som skuggor gå bort

och sluta vår sommar
bak' dubbla sigill?




Bunden vers av Björn Nilsson VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-03 21:23



Bookmark and Share


  vera gade VIP
åter slutar vi en sommar...väven brister...
2011-08-25

  Junitvillingen
Proffsigt formulerad dikt, som den vore skriven av en av de hädangångna, välkända skalderna. Mycket snyggt!
2010-10-04

    papillon
Snyggt sammanhållen och förnäm språkbehandling! Stor applåd!
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP