Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag lämnar tåget och ber personalen hålla ett öga på honom


Flykten undan

jag satt
precis bakom
på pendeln
kände både
hennes fruktan
och hans adrelaninfyllda
upphetsning

Du Din djävel
håller Din kvinna
i skräck
och jag min
stackare hittar
inte ens en
batong

att krossa
Din förtryckande
träskalle med
men jag vet
att inte ens
100 mg blått
hade gett mig

modet att använda
det hårda jag har




Fri vers av Bengt VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-05 17:48



Bookmark and Share


  firefire
Jo det berör,frustrationen i din text känns ,förjäkligt hur en del människor e funtade..
2010-11-02

  Anna*
Starkt skrivet om det som iakttagits den inre känslan och oförmågan att göra något åt det. Berör!
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP