Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arg (1)

Mitt arg hjärta
slår ofrivilligt hård
slår snabbt
vill hoppa ut
vill springa bort
vill glömma allt

Varför?
För att det har tröttnat
på det min hjärnan
kokar
lagar
spottar ut...
tanker och skriver

Men det är omöjligt
för att de bada två
är del av en.
Så vänta tills
blir allt detta över
och vi lägger oss under sten.

6.10.10




Fri vers (Modernistisk dikt) av Julianna Strandberg VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-06 14:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP