Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bryta upp


Ett skutt av glädje


Bakom mörkret, skiner solen

det var mörkt länge den här gången

En vecka då mörkret vägrade

låta solens strålar träffa mig.

Mina beslut var svåra att ta

och det gjorde ont i själen

Men förnuftet segrade

Veckan därpå när jag sagt hej då

så skingrades mörkret

Demonerna försvann in i sin vrå

Jag vaknade i ett sol ljus

som fick hela mitt hjärta att ta ett skutt av glädje.




Fri vers av yta
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-08 17:06



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fint skrivna rader. =)
2010-10-11

  Yrre VIP
Ååå så fint skrivet av dig om den del som är svårast i livet! Kram!
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta