Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "För Gud är allting möjligt"


Läget må vara hopplöst

för oss Människor:

men blir det

aldrig för

Gud.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 188 gånger
Publicerad 2010-10-08 18:11



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Exakt och bra sagt, skrivet!
2010-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Vårt slut är Hans början.
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld