Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skrev inga stora epos

men Dina brev kom

då och då, som

från vän till

annan:


allting blev

lättare

då.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 129 gånger
Publicerad 2010-10-08 18:24



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Det är nog så för mig också, de är både centrala vad gäller läromässigt och samtidigt omfattande: vad gäller höjd, längd, bredd och djup.
2010-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Pauli brev är mina favoriter.
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld