Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apg. 4:12 "Och i inget annat namn finns frälsning; inte heller finns under himmelen något annat namn, bland människor givet, genom vilket vi kan bli frälsta"


Någon drunknade

för att han avskydde

frälsarkransen; för

dess namns

skull:


Det stod JESUS

på den.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 149 gånger
Publicerad 2010-10-09 10:43



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Ja, fullständigt!
2010-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Så onödigt!
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld