Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obs!


Spegeln

Lita på mig
det är inte spegelns fel
att du är inte nöjd
med det du ser där inne

Befrja själ
låt hjärtat slå i egen takt
låt tankar går
känn igen med alla sinnen...

9.10.10




Övriga genrer (Aforism) av Julianna Strandberg VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-09 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP